Rólam

 

 

H E L L O”

 

Madák Andi vagyok, a MANUALBAGS táskák megálmodója.

A saját márka ötlete az első gyermekem születése után, 2017-ben alakult. A kiindulási motivációm egész egyszerűen az volt, hogy saját magam számára megalkossak egy praktikus – pici gyerkőc mellé „két-szabad kezes” – hátitáskát, mindennapi használatra.

Mindig is kedveltem a táskákat, pár évvel ezelőttig viszont magam sem gondoltam volna, hogy ennyire szoros kapcsolatban állunk, kiváltképp, hogy korábban, végzettségemnek megfelelően HR munkatársként tevékenykedtem a mindennapokban.

 

M I N I M A L I S T   B R A N D”

 

MANUALBAGS egy minimalista stílusú márka, ahol kézzel készült táskákat és egyéb kiegészítőket találsz, amelyekhez különleges színű és kiváló minőségű textilbőr anyagokat használunk.

Ezen anyagok, megfelelő használat mellett, rendkívül strapabíróak és tisztán tartásuk is egyszerű.

 

C R E A T I V E   H O U R S”

 

Emellett plusz előnye, hogy egy speciális festék segítségével lehet rájuk festeni.

A még különlegesebb megjelenésért - egy kellemes kikapcsolódással egybekötve - akár te is egyedibbé varázsolhatod kedvenc táskádat, a "Manualbags Creative Hours" alkalmak keretin belül.

Ezen eseményeket instagram oldalamon vagy a facebook/manualbags eseményeinél követheted nyomon.

 

V E G A N F R I E N D L Y”

 

Fontos számomra környezetünk védelme - amely anyag választásom egyik fő oka is - ennek köszönhetően a csomagok feladásnál is környezetbarát megoldást alkalmazok.

Termékeim elsősorban online rendelhetőek és gondos kézi megmunkálással, megrendelésre készülnek.

 

O N E – M A N   S H O W”

 

A táskák megálmodása mellett majdnem minden munka fázist magam menedzselek: (anyagbeszerzés, gyártás egyes részei, csomagolás, social média, webshop üzemeltetés, fotózás, tartalom gyártás, logisztikai teendők), amik mellett igyekszem minden üzenetet és emailt időben megválaszolni Számotokra! :)

 

Ha elsők között szeretnél értesülni újdonságaimról és napi szinten követnéd a márka alakulását - egy kis betekintéssel a mindennapjaimba - keresd fel instagram oldalamat: instagram/@manualbags 

Viseld - szeretettel készült termékeimet - örömmel! <3