'CREATIVE HOURS' Workshop

CREATIVE HOURS IN MANUALBAGS SHOWROOM

Alkoss és kapcsolj ki! :) A még különlegesebb megjelenésért, egy kellemes kikapcsolódással egybekötve, akár te is egyedibbé varázsolhatod kedvenc táskádat a MANUALBAGS 'Creative Hours' alkalmak keretin belül. 
Ezen események havi egy szombati alkalommal kerülnek megrendezésre, amelyeket instagram vagy a facebook oldalamon követheted nyomon. 
Gyere és válaszd ki kedvenc manualbags táskádat vagy kiegészítődet a helyszínen! Ha van kedved, fesd rá saját elképzelésedet, vagy alkoss, sablon minta segítségével! 🎨👩🏼‍🎨
Részvétel díja: 5.500 huf / fő (amely tartalmazza az alkotás lehetőségét, az ehhez szükséges eszközhasználatot, fényképeket magadról és egy kis frissítőt és kávé fogyasztási lehetőséget).
A részvételi díjon felül, a helyszínen választhatod ki, mely termék(ek)re festenél szívesen. A  választható táska árak megegyeznek a webshopon feltüntetett árakkal. 
A létszám limitált, gyere alkoss velünk te is! 
Jelentkezni facebook / instagram oldalunkon üzenetben vagy a hello@manualbags.com email címen tudtok!

PERSONAL CREATIVE HOURS IN MANUALBAGS SHOWROOM

Randizzatok nálam vagy hozd el egy kedves barátodat, tesódat vagy gyermekedet és alkossunk együtt! :) Egy előre egyeztetett hétköznapi időpontban, max. 3 fő-ig. Részvétel díja 11.000 huf / fő. A részvételi díjon felül, a helyszínen választhatod ki, mely termék(ek)re festenél szívesen. A  választható táska árak megegyeznek a webshopon feltüntetett árakkal. 

CREATIVE HOURS KITELEPÜLÉS CÉGES RENDEZVÉNYEKEN

Céges eseményen, csapatépítőn, lánybúcsún, családi napon MANUALBAGS táskákra, kiegészítőkre festés, alkotás garantáltan jó élményt és kézzel fogható emléket biztosít a részvevők számára. További egyénre szabott részletekért keressetek bizalommal!
Korábbi céges rendezvény referenciák:
LUA Resort***** Balatonfüred 
Volvo - Marie Clare Fashion Days ‘19
L’oreal - DM Beauty workshop ‘22